ponedeljek, 27. maj 2013

NAGRADNA IGRA – SOCIALISTIČNA VLADA RS SPREJELA FISKALNO PRAVILOPoslanci DZRS so v petek potrdili spremembo ustave, ki omogoča vpis fiskalnega pravila v ustavo RS.

Prosimo odgovorite na naslednje nagradno vprašanje:
Kakšna je razlika med predlagano spremembo ustave, ki jo je ustavna komisija državnega zbora predlagala maja 2012 in vsebuje vpis fiskalnega pravila v ustavo RS in besedilom, ki so ga poslanci na pobudo magistre Alenke Bratušek (PS) z dvotretjinsko večino sprejeli v petek, 24. 5. 2013? Imejte v mislih, da je spomladi 2012 stranka magistre Alenke Bratušek PS ostro nasprotovala zapisu fiskalnega pravila v ustavo RS.

a)      Razlike med tekstoma ni.
b)  Razlike med besedili sicer ni, je pa dobro, da se navadne državljane RS stiska v smeri pavperizacije, saj jih tako sile naslednice KP lažje kontrolirajo in vmes se je bilo potrebno z 10 letnimi obveznicami zadolžiti po 6 % stopnji.
c)      Razlike med tekstoma ni.
d)     Vmes je bilo potrebno ponovno ustoličiti levičarsko vlado in sredstvo opravičuje cilj.
e)      Razlike med tekstoma ni.
f)     Razlike med besedili sicer ni, so pa zunanji posojilodajalci jasno povedali, da nam denarja ne bodo več posojali, če ne znamo voditi svojega gospodinjstva, da namesto, da bi zaloga v hladilniku zdržala celo leto, zgine ali se pokvari v enem mescu nove vlade.
g)      Razlike med tekstoma ni.
h)      Vpišite:____________________


Magistra Alenka Bratušek (PS) »Edina stvar, ki nas je vedno motila, je prevelika hitrost konsolidacije."

Nagrade:
1.  nagrada: Polpenzion na Antarktiki, stregli vam bodo pingvini v rdečih majicah s komunistično zvezdo.
2. nagrada: Izvod magistrskega dela Alenke Bratušek, limited edition, rdeč ovitek z natisnjeno zlato komunistično zvezdo na obeh platnicah.
3. nagrada: Brezplačen privatni koncert ansambla Kombinat, ki vam bo tako kot v Stožicah prepeval priljubljene komunistične pesmi. Nastopajoče dame bodo seveda kot vedno oblečene v rdečih majicah s komunistično zvezdo in srpom/kladivom.
4.  nagrada: Predavanje Matjaža Hanžka na temo izhoda Slovenije iz krize z naslovom »zaposlimo 120.000 javnih uslužbencev in brezposelnosti v Sloveniji ne bo več in krize bo konec«.
5.  nagrada: Doživljenjsko članstvo v napredni stranki socialistične nadstavbe Pozitivna Slovenija.

5 komentarjev:

 1. Hmmmm, težko vprašanje... Nagibam se k odgovoru A! Ali pa čakaj, E bi tudi lahko bil? V bistvu bi lahko bili vsi pravi? A sem dobra? Za nagrado bi... hmm... vse so jagodni izbor! Nič, kar izvirno magistrsko delo bi izbrala... :)))

  OdgovoriIzbriši
 2. Odgovor je pravilen. :-)

  O tem, če si zaslužite to čudovito nagrado, namreč ta izvod magistrske je res limited edition, ima prekrasen živordeč ovitek z natisnjeno zlato komunistično zvezdo na obeh platnicah, bo odločala še komisija združenja samoupravnega dela socialistične nadgradnje SRS pri Zveznem sekretariatu za notranje zadeve v okviru FDV pod okriljem Univerze Edvarda Kardelja.

  OdgovoriIzbriši
 3. Za domovino - s Titom naprej! :))))

  OdgovoriIzbriši
 4. Kardeljev duh je ušel iz steklenice in okužil 90 % slovenskih medijev… :-(

  OdgovoriIzbriši
 5. Do you have a spаm ρroblem on thіs
  blog; I also am a blogger, and I waѕ wonԁегing your situatіon; we have ԁevelоped
  ѕome nice methods and ωe are loοκing tο traԁе mеthoԁs with others, why not shоot
  me аn e-mаil if іnteresteԁ.


  mу sіtе; gazduire-web-ro.blogspot.ro

  OdgovoriIzbriši