ponedeljek, 27. februar 2017

POGUMNI ŠVEDSKI POLICIST PROTI POLITIČNI KOREKTNOSTI, KUGI 21 STOLETJA

Pogumni švedski policist je po poročanju angleškega TheTimes v članku Swedishpoliceman pins violent crime on migrants (26. 2. 2017) spregovoril na glas o migrantskem kriminalu na Švedskem, o katerem švedski mainstream mediji in politiki molčijo. Na Švedskem poteka stroga cenzura, govoriti o kriminalu migrantov je prepovedano, ne obstaja.
 
Springare, 61 za The Sunday: “The highest and most extreme violence — rapes and shooting — is very dominated by criminal immigrants … This is a different criminality that is tougher and rawer. It is not what we would call ordinary Swedish crime.”
V svoji izjavah 61-letni veteranski detektiv Peter Springare opiše neuspelo integracijo migrantov (prosilcev za azil) obtožuje politike mižanja na obe očesi v povezavi z brutalnimi zločini, ki jih izvajajo prosilci za azil na Švedskem. Močno kritizira molčanje o etnični pripadnosti povzročiteljev nasilnih zločinov, pove namreč, da pri najbolj krutih in ekstremnih kaznivih dejanji (posilstva in uboji s strelskim orožjem) prevladujejo migranti. Gre za veliko bolj surove oblike kriminala, kot je jih Švedska poznala do sedaj.
 
Dominantni množini mediji ponavljajo, da nasilje prosilcev za azil ne obstaja. Izbirajo drugo možnost, politično korektnost.

Policist iz Örebra je hkrati pojasnil, da migranti lažejo o izvorni državi iz katere prihajajo, kar ni težko, saj jih več kot polovica nima veljavnih osebnih dokumentov. Državno tožilstvo ga je sprva želelo tožiti zaradi spodbujanja rasizma, vendar je kasneje obtožnice zavrglo. Priznal je tudi, da se počasi bliža njegova upokojitev, zato se je sploh upal na glas govoriti o teh težavah, sicer bi bilo zaradi politične korektnosti njegovo delovno mesto ogroženo… 

Ni komentarjev:

Objavite komentar