ponedeljek, 18. julij 2016

N'TOKO - MI V TEJ DRŽAVI PREPROSTO NOČEMO TUJCEV. NOČEMO JIH.

V levičarski prilogi tajkunsko-aktivističnega Dela, Oni smo zopet lahko prebrali intervju z režimskim glasbenikom in levičarskim aktivistom Miho Blažičem N'TOKOom. Intervju z dne, 5 7. 2016 je nosil naslov: Mi v tej državi preprosto nočemo tujcev. Nočemo jih. Tendenciozni intervju je izvedel vedno režimski novinar Jure Aleksič, ki se ga lahko spomnimo iz tajkunskega tabloida Mladine.

O aktivistu N'toku sem že pisal lani avgusta, ko je razložil, da slovenski glasbeniki nujno potrebujejo poseben subvencioniran staž in uvedbo politkomisarjev, ki bodo delali selekcijo in izločali glasbo iz javnih medijev, ki se jim ne zdi primerna.
 
Klišejsko vprašanje: kdaj bo režimski aktivist in glasbenik Miho Blažiče N'TOKO vzel na svoj dom kakšnega ekonomskega migranta?
Tokrat nam je razložil, da je RS sprejela izrazito malo tujcev, po njegovih podatkih okrog 400. Razloži, da jih je večina šla naprej v tujino, ker je sistem tako neprijazen do ljudi. Na tem mestu se sam vprašam, ali so ti migranti odšli zaradi neprijazne azilne politike ali zaradi nekega idealiziranega cilja, ki ga poosebljajo bogatejše, bolj kapitalistično od izrazito socialistično usmerjene RS? Glede ma to, da pri veliki večini ogromne mase ljudi, ki je lani prečkala RS, ni bilo zaznati želje, da bi ostali v RS, ne glede na to, kaj bi jim ponudili in so vsi ponavljali edini polomljeni stavek, ki ga približno znajo v kakšnem evropskem jeziku »We go Germany«, je razmislek verjetno na mestu. Pri tem menim, da bi morali levičarji priznati, da so bili lansko leto v veliki zmoti, ko so govorili o ubogih žrtvah vojne (beguncih), dejansko pa so tudi praktično vsi, ki so zaprosili za azil ob prvi priložnosti pobegnili naprej proti deželi belih klobas in zelja. Torej je šlo pretežno za ekonomske migrante. Razlog pa seveda ni bil neprijazen sistem ali znaki fašizma, s čimer levičarji označujejo vse kar jim prekriža (finančne) in ostale parazitske interese, temveč drugačen cilj migrantov, ki so jim ga naslikali s prevaro tihotapci, ki so dobro zaslužili na njihov račun.

Vprašanje pa se vendarle glasi ali mi v tej državi preprosto nočemo tujcev ali oni nočejo ostati pri nas?


Zato levičarji, priznajte svojo zmoto že enkrat ali bodite prosim vsaj tiho. Pripravljeni smo pomagati beguncem, ne želimo pa, da ekonomski migranti iz popolnoma drugačnih, nezdružljivih kultur, prečkajo našo državo ali na silo ostanejo v njej zaradi nekih administrativnih kvot. Ne potrebujemo novih težav. 

Ni komentarjev:

Objavite komentar