sobota, 24. december 2016

PEVEC ANSAMBLA METALLICA JAMES HETFIELD POBEGNIL IZ KALIFORNIJE V KOLORADO PRED NETOLERANTNIMI IN NESTRPNIMI LEVIČARJI

Po dolgem času lahko ansamblu Metallica zopet pripišemo pozitivno oceno. Namreč. Ne samo, da je pevec in frontman ansambla Metallica James Hetfield pobegnil iz Kalifornije v Kolorado pred netolerantnimi in nestrpnimi levičarji, o tem je tudi glasno spregovoril v približno dvournem intervjuju z Joeyem Roganom (okoli osme minute). Hetfield je v intervjuje objasnil, kako je pobegnil pred elitističnimi progresivci (progresivci v ZDA imenujejo levičarji sami sebe), ki se javno deklarirajo kot odprti in tolerantni, vendar mora biti njihova odprtost in tolerantnca v okvirih njihovega levičarskega horizonta (podobno kot v mojem mestu - Ljubljani). Če nisi na njihovi valovni dolžini politično ali okoljevarstveno, si izključen in javno izražanje drugačnih mnenj strogo obsojajo. V Koloradu pa so po njegovem mnenju ljudje bolj naravni, odprti do drugačnosti in manj pozerski. Manj jih zanima, da bi preprečili tisto, kar ti delaš, ampak bolj uživajo v tem, kar oni delajo.
 
Hetfiled: “I kind of got sick of the Bay Area, the attitudes of the people there, a little bit,” Hetfield said. “They talk about how diverse they are, and things like that, and it’s fine if you’re diverse like them. But showing up with a deer on the bumper doesn’t fly in Marin County. My form of eating organic doesn’t vibe with theirs.”
Javno izraženo mnenje Hetfileda je med znanimi kalifornijskimi osebnostmi prava redkost, ni pa tako mnenje redkost med znanimi osebnostmi iz Kalifornije. Javno pa ga ne izražajo, ker jih sicer levičarsko usmerjena industrija postavi na črne liste… verjetno nam je vsem prebivalcem večjih slovenskih mest cenzura in dovoljenost ene same levičarske resnice dobro poznana…


Sicer pa Hetfiled uživa v gojenju rastlin in čebelic. 

Ni komentarjev:

Objavite komentar