četrtek, 30. november 2017

VLADA JUSTINA TRUDEAUA NAMENILA V PRETEKLOSTI DISKRIMINIRANIM PRIPADNIKOM LGBTQ 145 MILIJONOV DOLARJEV, JE TO DOVOLJ? KMALU ŠE OPRAVIČILO V FINANČNI OBLIKI DISKRIMINIRANIM PEDOFILOM?

Po poročanju The Globe and Mail je levičarski premier Justin Trudeau odredil opravičilo v preteklosti diskriminiranim pripadnikom LGBTQ v višini 145 milijonov dolarjev.

V času, ko precej evropskih držav zateguje pas (z izjemo Slovenije, ki ni nikoli varčevala seveda, vir SURS, EUROSTAT), kanadska vlada sledi idejam frankfurtske šole kulturnega marksizma in deli stotine milijonov dolarjev žrtvam »diskriminacije«. Kanada očitno drugih prioritet in težav nima. Denar bodo prispevala današnje aktivne generacije, ki s tem, kar se je dogajalo v preteklosti nimajo nič.

Justin Trudeau se zaveda prioritete Kanade in svojega mandata

Verjetno bo na naslednjih volitvah velik del Kanadčanov ne glede na politično prepričanje volil z rokami na svojih denarnicah oz. z nogami in poskušal preprečiti nadaljnje razdeljevanje denarja ozkim interesnim skupinam. Volilni glasovi libertarcev in zmernih levičarjev se bodo verjetno preusmerili drugam, opravičila s tujimi denarnicami se bodo poznala na volitvah, sploh, če ne bo to zadnje finančno opravičilo v seriji opravičil…


Se obeta kmalu še opravičilo v finančni obliki diskriminiranim zoofilom, pedofilom in poligamistom?

Ni komentarjev:

Objavite komentar