sreda, 13. marec 2013

DRŽAVLJANSKA LISTA SE JE ODLOČILA ZA VSTOP V VLADNO KOALICIJO ALENKE BRATUŠEK




Državljanska lista se je na današnji seji sveta odločila za vstop v vladno koalicijo Alenke Bratušek, je povedal predsednik DL Gregor Virant. Kot je pojasnil, so se za to potezo odločili, ker so prepričani, da je treba "zavihati rokave in začeti delati".


 Glasujemo za novo slovensko zastavo, ponujam dva predloga:

1.    Prvi predlog nove slovenske zastave: Komunistična partija Slovenije z vami
2.    Drugi predlog nove slovenske zastave: žalna - črna zastava




Prvi predlog nove slovenske zastave: Komunistična partija Slovenije z vami


Drugi predlog nove slovenske zastave: žalna - črna zastava


2 komentarja:

  1. Hm, saj vem, da ne maraš levega socializma, ampak alternativa trenutnemu stanju bi bile le predčasne volitve, kjer pa po javnomnenjskih raziskavah najbolje kaže Lukšiču. Tako se mi zdi vstop sredinsko - desne stranke v koalicijo dober, da se malce uravnoteži levi trojček. Upam samo, da bo DL obdržala zamisli glede reševanja krize v tej koaliciji, se mi pa zdi, da bi zaradi te odločitve Viranta znala stranka počasi razpasti.

    OdgovoriIzbriši
  2. Imaš prav, stranka izgublja volivce, ker so podprli drugačen, dober, nesocialističen in nebirokratski program. Je pa tudi notranje razklana, ravno fifty fifty. Upam, da se zdravo jedro izloči in umakne od nenačelnega Viranta in se ustanovi nova, podjetniška stranka z enakimi vatli za vse osebe, osumljene korupcije.

    OdgovoriIzbriši