petek, 24. april 2015

V SLOVENSKEM PARLAMENTU SAMO ŠE LEVIČARSKE POLITIČNE STRANKE

V poslanski skupini SDS so predlagali novelo zakona o socialno varstvenih prejemkih, s katero bi odpravili vpis prepovedi odtujitve in obremenitve nepremičnine za prejemnike denarne socialne pomoči in varstvenega dodatka. Gre za socialistično populistični trik iz postkavčičeve ere 1975-1979, ki ne bi ostal brez javnofinančnih posledic, vplival bi na že tako trhlo zasidrano vrednoto odgovornosti v Sloveniji, na nepremičninski trg v RS in na dostopnost stanovanj mladim v RS. O predlogu obširneje tukaj: JANŠEVISOCIALISTI - SDS ZOPET KAŽEJO SVOJO POPULISTIČNO NARAVO.

Glede na to, da se predlog sklada s programskimi izhodišči nacionalsocialistične Združene levice (ZL), je logično, da je včeraj na seji v DZ predlog podprla ZL, zanimiv preobrat pa je pokazala Nova Slovenija, ki se je s podporo Janševim socialistom, grobo oddaljila od svojega liberalno usmerjenega predvolilnega programa in s tem prevarala svoje volivce.

70 let socialistične indoktrinacije ni mogoče zbrisati v enem letu


Tako smo dobili potrditev, da imamo v slovenskem parlamentu samo še levičarske politične stranke, na desno vleče še najbolj ZL z replikami programskih izhodišč NSDAP in iracionalno gorečim sovraštvom do tujcev.

Ni komentarjev:

Objavite komentar