petek, 20. november 2015

ANKETA TABLOIDA DELO O POSLEDICAH PARIŠKEGA NAPADA

Anketa
Danes nas je zopet razveselila anketa v tabloidu Delo. Izbor in formulacije v anketi tistim, ki nismo socialisti, dajejo vedeti, da za nas v tej družbi ni prostora. Katero možnost bi vi izbrali? Jaz ne morem nobene.


Kako se v vaših ušesih slišijo možnosti kot so:
·        Bojim se, da se bodo napadi ponovili v RS, saj postavljamo fizične prepreke na meji, poleg tega po novem poskušamo delati selekcijo na meji, oboje pa bi šlo islamistom, ki jih ni malo v RS, lahko v nos.
·        Bojim se posledic zaprtih mej in počasnejšega pretoka blaga, ljudi in storitev na posel, delovna mesta in našo blaginjo.
Ostale možnosti lahko dodatne sami…

Kot vidite že po nazivu anket režimskega Dela »revolt«, Delo počasi prevzemajo učenci Marcela Štefančiča Jr. in Rastka Močnika (Boštjan Videmšek zaseda naslovnice Dela in Delove Sobotne priloge), torej ulični uporniki, ki so se kalili na ljubljanski Filozofski fakulteti, FSD in FDV in ne delajo nič ali »se financirajo« iz proračuna, zelo radi pa dobrohotno delijo tuj (proračunski) denar.

Neorasisti

Vsi, ki menimo, da je nemogoče integrirati v države EU tako velike količine migrantov, ki prihajajo iz popolnoma drugačne kulture, smo nestrpni, neorasistični, neoksenofobni in ne razumemo pojma človekovih pravic.

Ni komentarjev:

Objavite komentar