petek, 12. februar 2016

EVROPA ODPIRA VRATA ČETRTEMU TOTALITARIZMU – V VELIKI BRITANIJI BODO NACIONALNA PREVERJANJA ZNANJA V ŠOLAH PRESTAVILI ZARADI RAMADANA


Po nacionalnemu socializmu, fašizmu in komunizmu, Evropa odpira vrata četrtemu totalitarizmu – islamu, pravijo hudobni jeziki

Po poročanju britanskega Guardiana v članku Popular exams in UK to be rescheduled to avoid Ramadan, bodo v Veliki Britanij v naslednjih treh letih nacionalna preverjanja znanja v šolah prestavili zaradi muslimanskega postnega praznika – ramadana, da bi se približali učencem z muslimanskimi koreninami.

Smo humanitarni - prilagajmo se prišlekom in ne prišleki nam

Po številnih evropskih državah /RS ni izjema), se v šolah že izogibajo igračam v obliki prašičkov in prilagajajo jedilnike učencem migrantov, dovolijo deklicam izostanke pri športni vzgoji zaradi nekompatibilnosti športne opreme s tradicionalnimi muslimanskimi nošami in pozivajo dekleta in ženske k neevropskemu oblačenju. Tega niso »izpogajali« migranti iz muslimanski družin, temveč gre pretežno za evropski samoizdelek, ki je nastal kot posledica pohvale vrednega levičarskega kupovanja glasov. To neofašisti imenujejo tudi patološki altruizem - imeti raje tujce - prišleke kot svoj narod, samo da se upiramo krščanstvu (opomba blegerja: nisem kristjan) in tržnemu gospodarstvu, ki temelji na vladavini prava n zaščiti zasebne lastnine, kar pa seveda ni nič drugega kot neoliberalni konsez, ki se mu moramo z vsemi močmi upreti. Socialno pravično je, da je glavno orožje proti Evropi ravno tako izdelek same Evrope in sliši na ime politično korektni govor in prav je, da se o migrantih govori vse dobro.
Slovenski starši bi morali enkrat za vselej potlačiti svoja neorasistična nagnjenja in zahtevati od svojih hčera, da v šolo hodijo v tradicionalnih muslimanskih oblačilih, enako kot prišleki. 


Slovenija je neohomofobna in neofašistična tvorba

Želim si, da bi iz RS še naprej brez besed izvažali najbolj perspektivne kadre v kapitalistične države in v RS uvažali osebe, ki živijo v predindustrijskih plemenskih ureditvah s šeriatskim pravom in se ne bodo nikoli integrirali v našo družbo zaradi prevelikih kulturnih razlik. Pokažimo malo več sočutja in malo manj neorasizma. 

2 komentarja:

  1. Muslimanizem, kot četrti totalitarizem, dober point!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bolj je totalitarizem raba politično korektnega jezika, to bo pokopalo Evropo.

      Izbriši