sobota, 27. februar 2016

SZ, DIE PRESSE: LETA 2015 V NEMČIJI IZGINILO 130.000 PROSILCEV ZA AZIL

Predvčerajšnjim, 25. 2. 2016  je nemški SueddeutscheZeitung in včeraj, ravno tako nemški DiePresse poročal, da se 13 % iskalcev azila ni pojavilo v predvidenih nastanitvenih kapacitetah. Kar pomeni, da potujejo naprej ali izginejo v ilegalo. Glede na to, daje bilo leta 2015 v Nemčiji uradno 1,1 milijona prosilcev za azil, to pomeni, da gre za 130.000 oseb.

Iligealni imigranti



Torej je v Evropi vsa azilna zakonodaja odpovedala in ni podatkov koliko migrantov in kateri so nastanjeni v kateri državi in na kateri lokaciji. Je šlo teh 130.000 oseb v gete? Koliko oseb sploh nikjer ni bilo registriranih, pa so prišle in ostale v Evropi? Kaj čaka Slovenijo? Se nam lahko začne dogajati podobno? Vhodne in izhodne številke migrantov se v Sloveniji ne ujemajo. Poleg tega bodo registrirane in kasneje tudi trenutno neregistrirane osebe vračali in pot jih bo vodila skozi Slovenijo…

4 komentarji:

  1. Če so pobegnili v Slovenijo, pomeni, da bo Hanžkova kvota kmalu polna. Lahko jih sprejmemo samo še 70.000.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, potem ko bo v RS 10 % ekonomskih migrantov iz severne Afrike in Bližnjega Vzhoda, torej iz kultur, ki so popolnoma nekompatibilne s slovensko, bomo morda v očeh nekaterih pravi človekoljubi. Žal bo takrat že vojno stanje.

      Izbriši