torek, 14. februar 2017

KO POLITIČNA KOREKTNOST »ZAHODNEGA SVETA« PRESTOPI VSAKRŠNO MEJO RAZUMA IN POSTANE NESTRPNOST, NETFLIX NAPOVE POLITIČNO KOREKTNO SERIJO DEAR WHITE PEOPLE

Politična korektnost

Politična korektnost »zahodnega sveta« je že zdavnaj prestopila mejo razuma, nekaj primerov:
·        Oseba A ženskega spola se evidentno zlaže, Oseba B moškega spola ji pove, da ne govori resnice – torej je oseba B šovinist, oseba A, ki laže, pa žrtev.
·        Cigan A fizično napade osebo B. Oseba B javno pove, da jo je cigan udaril – torej je oseba B rasist, oseba A, ki je nasilna brez razloga, pa žrtev diskriminacije, saj gre za pripadnika romske manjšine.
·        Migrant A ukrade kolo osebi B. oseba B javno pove, da ji je cigan ukradel kolo – torej je oseba B ksenofob, oseba A, ki krade, pa žrtev diskriminacije, saj so migranti ranljiva skupina.

Našteval bi lahko še ve nedogled… dejstvo je, da govoriti naglas in konkretno o stvareh, čeprav brez žaljivega tona, danes ni več sprejemljivo. Množični mediji so cepljeni s politično korektnostjo in napisati, da je Afroameričan storil kaznivo dejanje, ni sprejemljivo, čeprav je to sodno dokazano dejstvo. Kam smo prišli? Prišli smo v svet samocenzure in avtodestruktivnega vedenja. Evropa je postala multikulti kloaka socialnega turizma. Na Yotube so zbrisani vsi posneti v nemškem jeziku, kjer je posnetega karkoli negativnega, četudi resničnega o migrantih, na spletu se vidi naslov in »predslika« posnetka, ko klikneš na želeni posnetek, se pojavi ikona rdečega žalostnega smeška in napisa, da je bil posnetek odstranjen. Ostajajo pa vsi posnetki levičarskih nestrpnežev s transparenti »migrants welcome«. V šoli evropski otroci jedo ḥalāl hrano, ker so starši politično korektni.

Netflix napove politično korektno serijo Dear white people in postavi rekord v negativnih všečkih
Stanje všečkov 14. 2. 2017


Bežno spremljam Twittosfero… navadni državljani imajo dovolj politične korektnosti. Netflix napove politično korektno serijo Dear white people in postavi absolutni rekord v negativnih všečkih (99,9 %), saj je infantilna oddaja jasno pokaže rastiščne tendence, diskriminacijo belcev in zaničevanje belcev. 

Stanje všečkov pred "redakcijo" 8. 2. 2017

Ne vem točno kaj se je zgodilo, ampak možnosti sta dve, ali je Netflix zaradi uničujoče kritike umaknil promo filmček ali pa mu je Yotube izbrisal negativne všečke, kar je razvidno iz preloženih slik. Vsekakor dobra šola za Netflix, ki sledi mainsteramovski levičarsko nestrpni politiki, saj ljudje množično odpovedujejo naročnino na Netflix in svoje odpovedi javno objavljajo na dr. omrežjih. 

Avtor oddaje je sprva v svojih čivkih ponosen na svoj infantilni zvarek, a se njegova levičarska nestrpnost in netolerantnost močno stopnjujeta, levičarji namreč nikoli ne znajo sprejeti poraza, ker demokracije in tržnih zakonitosti ne sprejemajo. 



Ni komentarjev:

Objavite komentar