petek, 25. april 2014

PRODAJMO!

Zaradi spodletelega nepremičninskega zakona vlada magistre Alenke Bratušek razmišlja o razdelitvi dobičkov podjetij v državni lasti, posebej izpostavlja podjetje Telekom, ki je »tik pred prodajo«. Potrebno je najti manjkajočih 200.000.000,00 € v proračunu, spremembe na odhodkovni strani proračuna absolutno niso dopustne. Absolutno je nespametno dobičke v visokotehnoloških podjetjih kot so telekomunikacijska podjetja porabiti za investicije v tehnološki razvoj, ki bi prinesel razvoj novih delovnih mest z visoko dodano vrednostjo. Absolutno je pametneje je dobičke porabiti za zaposlene v javnem sektorju in se izogniti neoliberalni racionalizaciji javne uprave in visokega šolstva. Volitve so pred vrati.
Družinska srebrnina: »Prosim takoj me prodajte, moji lastniki grdo delajo z menoj, tako me izčrpavajo!« 


Prodaja Telekoma Slovenije je že enkrat spodletela, zdaj je podjetje vredno manj. Zahvala, da smo se ubranili pred sovražnim tujim prevzemom podjetja absolutno gre Jožetu Mencingerju in njegovim sledilcem. 



Absolutno za!



Absolutno za prodajo!



Absolutno za prodajo Telekoma!

2 komentarja:

  1. Na forumu Financ je nekdo zapisal nekako tako:

    Simbolika ne bi mogla biti močnejša. Ravno v dneh, ko se raja v Stožicah in ko se na Sabotinu pripravlja na svečano (z baklami) otvoritev obnovljenega napisa Naš Tito, so tisto, kar je še ostalo od nekdanjih Titovih zavodov Litostroj, prodali tujim (češkim) "neoliberalcem".

    OdgovoriIzbriši
  2. Vsekakor srčno upam, da se bomo davkoplačevalci čim prej znebili podjetij v državni lasti. Stvar je že zdavnaj postala vulgarno obscena. :-(

    OdgovoriIzbriši