sobota, 14. november 2015

PARIS: ISIS CLAIMING RESPONSIBILITY - 129 DEATHS, 352 INJURED – SLOVENIA: MIGRANTS WELCOME!

Pariz, 14. 11. 2015
Paris ist am Freitagabend von einer Terrorserie erschüttert worden. 129 Menschen kamen dabei ums Leben; außerdem gab es 352 Verletzte (Der Spiegel) 

Begunci dobrodošli! (Delo, Mladina)




Andrej Kurnik & Co.
Begunci dobrodošli!



Brez komentarja…


6 komentarjev:

  1. Meni se zdi, da je vse isto po tem napadu.

    OdgovoriIzbriši
  2. Nekatere družbeno politične delavce ob vsem skupaj še najbolj skrbi morebiten vzpon desnice.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja, režimski novinarji še vedno trobijo isto naprej. Sicer pa tudi mene skrbi, da bi kjerkoli v EU prišle na oblast desničarske stranke v smislu grške Zlate zore ali slovenske SNS (Jelinčič), ker gre v bistvu za socialistične stranke, zelo podobne levičarskim in nadaljevala se bo spirala zadolževanja in nasprotovanja privatizaciji.

    OdgovoriIzbriši
  4. Turčija če še ne veste slovenci podpira islamsko državo.Kje ste zdej junaki Svirač and company z vasim: DOBRODOSLI BEGUCI??. ČE STE PA TAKI JUNAKI da v sloveniji noste majce tem napisom, pol pa pejte v sirijo s to majco. sam ne pol krivit pametne drzavljane k vas opozarjamo in smo vas da je med begunci isis.

    OdgovoriIzbriši
  5. kje ste zdej svirac and company? pejte z majcami dobrodosli begunci u sirijo pa da vs vidmo pizduni jedni s cerajem na čelu!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  6. Kdo je Svirać?
    In kje so kakšni begunci, čim oseba migrira po lastni volji dalje od prve varne države, je za mojo logiko to samo še migrant.

    OdgovoriIzbriši