četrtek, 20. december 2012

DELOVA ANKETA O PROFESORJIH, KI MNOŽIČNO REPRODUCIRAJO NEZAPOSLJIVE KADRE



Izbrani profesorji so se odločili, da bodo po prestolnici Slovenije na javnih mestih (v lokalih) izvajali predavanja v znak protesta proti odklanjanju odlaganja nezaposljivih kadrov krčenju normativov v slovenskem javnem visokem šolstvu.



Spet se je v rumenem časopisu Delo (19. 12. 2012) pojavila anketa, ki implicira odgovor in ne daje dovolj različnih možnosti za odgovarjanje. In sicer anketa vsiljuje idejo, da profesorji širijo znanje s tem, ko egocentrično, narcisoidno in nastopaško trosijo svoje ideološke blaznosti zmanipulirani in indoktrinirani bodoči intelektualni eliti in javnosti. Ne pozabimo, da gre zopet za tiste profesorje iz FF, ALU in FDV, ki množično reproducirajo nezaposljive kadre in ne za profesorje tehničnih strok. Gre za tiste Miheljake profesorje katerih mednarodne objave v indeksiranih revijah in nastopi na prestižnih konferencah gravitirajo k vrednosti 0. 

Kaj pa če si ne želim protestirati? Kaj pa, če menim, da profesorji ne širijo znanja, ampak desiminirajo toksične socialistične ekskremente?

Ni komentarjev:

Objavite komentar