četrtek, 10. april 2014

NATAŠA PIRC MUSAR PO NASTOPU NA VODILNI POLOŽAJ RTV TAKOJ NAPOVEDALA REORGANIZACIJO PROGRAMA JAVNE TELEVIZIJE V TEMELJNO ORGANIZACIJO ZDRUŽENEGA DELA

Nataša Pirc Musar je nova vodja RTV (od junija 2014 naprej TOZD RTV), ki se bo aktivno zavzemala za popolno zatrtje napadov reakcionarnih sil buržoazne družbe. Obljublja zmago nad kontrarevolucionarnimi silami. Nadaljevala bo delo svoje zadnje službe in še naprej  bomo Slovenci bili pravični kulturni boj med levico in desnico, se ukvarjali s preteklostjo in ne z aktualnimi (buržoaznimi) problemi. Glavna temo bodo partizani/domobranci, homoerotično usmerjeni, verouk v šole in seveda borba proti vsemu »nejavnemu«, privatizaciji in antiamerikanizem ter promocija socialistične nadstavbe družbe delavnega samoupravljavskega ljudstva svobodne demokratične socialistične Republike Slovenije.    



Telebajsek – nekoč v prime time na TV
Nataša Pirc Musar – nov obraz na čelu RTV 





















Pirc Musarjeva je obljubila, da  bo ukinila vse buržoazne elemente na nacionalni TV in uvedla 24 urno predvajanje napredne oddaje Studio City z nepristranskim Marcelom Stefančičem, ki zastopa proletarsko avantgardo slovenskega delavstva in umetnost socialnega realizma. Ob praznikih (27. april,…) bo ekonomist Jože Mencinger predaval o uspehih slovenskega samoupravljavskega gospodarstva.  

2 komentarja:

  1. Pa si ziher, da bo 27. aprila ravno Mencinger? Kaj pa neposredni prenos iz Stožic? Pa pisanje po Sabotinu?

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja, seveda, v Stožicah bodo tudi letos peli "e viva comunisma...". To postaja železni repertoar...

    OdgovoriIzbriši