sobota, 30. januar 2016

POMAGAJMO ZDRUŽENI LEVICI (ZL) IN FILANTROPU MATJAŽU HANŽKU, KI BI RAD V SLOVENIJO UVOZIL 200.000 MIGRANTOV


1.       Violeta Tomič (ZL) si želi od našega največjega trgovinskega partnerja Nemčije pridobiti vojne reparacije. Pomagajmo uničiti slovensko gospodarstvo, pomagajmo Violeti Tomič pridobiti vojne reparacije.
2.       Referendum o Zakonu o družinskih razmerjih, ki ga je posredno sprožila ZL, je kljub večinski slovenski medijski podpori padel, dve tretjini Slovencev je glasovalo proti LGBT posvojitvam (16. člen). Pomagajmo Mateju Tašnerju Vatovcu posvojiti otroka v gejevsko zvezo.
3.       Kljub večinski slovenski medijski podpori, je na glasovanjih v slovenskih levičarskih medijih večina Slovencev glasovala proti financiranju grške Syrize in proti nadaljnjemu odpuščanju grških dolgov ob nespremenjenemu grškemu razvojnemu modelu. Pomagajmo Luki mesecu (ZL) zlomiti neoliberalni konsenz (karkoli že pomeni neoliberalni). 
4.       Pomagajmo Mihi Kordišu (ZL), da bi se izselil v obljubljeno socialistično deželo Venezuelo. Na poti mu stoji velika ovira, saj je lani Madurov demokratični socializem prebivalstvo potisnil v še večjo bedo in se je ljudstvo odločilo za zamenjavo režima.
5.       Kljub večinski slovenski medijski podpori, je v levičarskih medijih ta teden že 97 % proti uvozu migrantov v Evropo. Pomagajmo Matjažu Hanžku, ki bi rad uvozil 10 %, torej 200.000 migrantov iz predindustrijskih plemenskih družb v Slovenijo, ki velja za informacijsko družbo. Velja po drugi strani tudi še naprej sistemsko podpirati izvoz mladih slovenskih možganov.

 
Slovenske novice, 30. 1. 2016
Siniša Gačić (Studio City Od 5:10 dalje): »Koliko beguncev lahko sprejme Slovenija?«

Matjaž Hanžek (ZL): »Če bi bili vsaj malo humani, 10 % prebivalstva ne bi bil nikakršen problem«.


Ni komentarjev:

Objavite komentar