petek, 26. avgust 2016

EVGENIJA CARL – ZA NEKATERE ODSLUŽENA PROSTITUTKA, ZA DRUGE RAZISKOVALNA NOVINARKA ŠTEVILKA 1

Evgenija Carl in Evgenija Carl
Evgenijo Carl je PR magazin Združene levice – Jana (Zarja) leta 2013 proglasil za Slovenko leta zaradi svojih novinarskih dosežkov. Bila naj bi vrhunska raziskovalna novinarka. Po drugi strani je vodja desnih socialistov Janez Janša je Evgenijo Carl in partnerico Mileta Šetinca proglasil za odsluženi prostitutki. Kdo ima prav, levičarska Jana ali socialist Janša?
 
Slovenka leta 2103 Eugenija Carl
PR glasila slovenske levice
V Mladini konkurenčni reviji, z zelo podobnimi temami in vsebino, reviji Obrazi, je gejevski in levičarski aktivist Gorazd Dominko 11. 8. 2016 objavil intervju z Evgenijo Carl (poleg intervjuja s frontmanom nacionalsocialistične Združene levice). V okvirčku so strnjeni dosežki raziskovalnega novinarstva Evgenije Carl:
·        Razkrila je branjevke na ljubljanski tržnici, prodajajo v Trstu kupljene pridelke kot domače pridelke in to seveda dražje. Tega nismo morali vedeti, saj je težko sklepati, da če branjevka prodaja za Slovenijo nesezonske pridelke in agrume, ki v Sloveniji ne uspevajo, da je solata poleg teh pridelkov neslovenskega izvora. To je velik raziskovalni dosežek.
·        Razkrila je sumljive posle Roberta Časarja in Srečka prijatelja, saj sta odžirala posle levici.
·        Razkrila je Maherjevo kolibo x velikosti 2 x 2 m2.
·        Razkrila je sušilnico sadja Vitoslava Türka.
·        Razkrila je početje Dr. Zimmermana, ki je velik kriminalec in ravno zato je vse zanikal in trdi, da ima za vse ustrezne dokumente, ter da so bile domnevne žrtve preden so k njemu prišle, pacienti tistih zdravnikov, ki so zdaj dali novinarki izjave za javnost.
 
Kaj vse je Evgenija Carl razkrila 
Na zadnje je post festum prišla na kraj dogodka umora v Izoli. Pozabila je povedati, da gre za Darka Gregoriča, bivšega sodelavca SDV, ki je še vedno »aktivna« ter da so čakalne vrste posledica korupcije v zdravstvu, za katerega namenjamo davkoplačevalci dovolj denarja.

Naj omenim še to, da skrbno brani obstoj javne RTV, ki poroča objektivno.
 
Evgenija Carl in Mojca Pašek Šetinc
Sklep

Evgenija Carl se ni lotila nobene večje zgodbe povezane z gospodarskim kriminalom, sploh pa ne večje ali manjše zgodbe, kjer je vpletena slovenska levica, ki ji daje kruh in skrbi, da Slovenija ne bi šla po poti razuzdanega neoliberalnega kapitalizma in k sreči ostajamo zadnji otok v Evropi s socialistično ureditvijo, kateri načeluje samoupravna avantgarda delavskega razreda. Zato ocenjujem, da Evgenija Carl ni prostitutka, temveč bi lahko tudi leta 2016 postala Slovenka leta. 

Ni komentarjev:

Objavite komentar