ponedeljek, 22. avgust 2016

LEVIČARSKI PATOLOŠKO ALTRUISTIČNI ODNOS DO MIGRANTOV PRINAŠA SVOJ KVAZI ANTIPOD - POJAV NACIONALISTIČNIH SOCIALISTOV

Ste lani, ko smo se veliko ukvarjali z Grčijo vzeli v roke program skrajno levičarske stranke Syriza in hkrati program skrajno desničarske in nacionalistične stranke Zlata zora? Ste opazili, da niste opazil razlik?

Potem so medije preplavili migranti iz pretežno plemenskih kultur, nezdružljivih z evropskimi. Levica je tendirala k patološko altruističnem odnosu do migrantov in imenovali so jih begunci in selektivno prikazovali samo matere z otroki in bolj izobražene migrante, ostalih 75 % prišlekov objektivi kamer niso zajeli. Vsakega, ki je podvomil o zmožnost integracije muslimanov in pripadnikov plemenskih kultur so imenovali fašist.

Začele so prosperirati nacionalistične desne stranke, kajti politična korektnost je postala največja grožnja evropski blaginji in se je spremenila v 100 % zavajanje javnosti in laganje. Posledica je bil pojav nacionalističnih desnih strank, ki so o migrantih in drugih temah govorile brez šminke in večjih laži. Lahko bi rekli, končno, super. A zadeva ni enostavna. Pregledal sem programe evropskih strank, ki jih slovenski režimski mediji imenujejo skrajno desne. Glede rabe politično korektnega jezika in odnosa do pojava mult-kulti so res desne, a na področjih javnih financ, gospodarstva, šolstva, zdravstva, sociale itd. pa so te stranke izrazito socialistične.
 
Kai Murros - nacionalni socialist

Pojavijo se tudi drzni posamezniki, ki odkrito govorijo o grožnji migrantov iz neevropskih kultur za našo blaginjo. Npr. KaiMurros, patriotski aktivistiz Finske, ki je tako kot vsi skrajni desničarji izraziti socialist in zavrača tržno gospodarstvo, v mladosti je celo bil maoist. V svojih pridigah poveličuje Hitlerjev socializem, zgodovina je pokazala, da med različnimi oblikami socializma ni bistvenih razlik, torej med nacizmom, komunizmom, fašizmom, titoizmom, maoizmom, chavizmom ni bistvenih razlik, gre za totalitarne režime, ki močno omejujejo posameznikov svobodo. Zato previdno, v politično areno se namreč vrača nacionalistični socialist in Titofil Zmago Jelinčič Plemeniti. Pri taki volilni izbiri raje ostajam doma in ne volim. 

2 komentarja:

  1. A misliš, da je Jelinčič edini te vrste v sloveniji ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Seveda ne, je pa najbolj eklatanten primer socialista, ki uporablja tudi nacionalistično retoriko. SDS ni dosti boljša izbira.

      Izbriši