sreda, 17. avgust 2016

SOCIALIST BERNIE SANDERS POSTAL LASTNIK TRETJE NEPREMIČNINE – POČITNIŠKE HIŠICE V VREDNOSTI 600.000,00 USD. KER JE LEVIČAR, GA NE UVRŠČAMO V 1 % NAJBOGATEJŠIH V ZDA

Po poročanju DailyMail, VanityFair in Forbes je nesojeni predsedniški kandidat ZDA, Bernie Sanders takoj po izstopu iz predsedniške kampanje Postal lastnik tretje nepremičnine – počitniške hišice v Vermontu (s pripadajočo okolico) v vrednosti 600.000,00 USD. Ker je levičar, ga ne uvrščamo v 1 % najbogatejših v ZDA. Svojo predvolilno tekmo je sicer gradil na problemu dohodkovne neenakosti, uvršča pa se med 4 % najbogatejših Američanov, ker je socialist, ga ne smemo uvrščati v najbogatejšo peščico v ZDA.
 
Nova počitniška rezidenca Bernija Sandersa za 600.000,00 USD
Tudi njegovi predhodniki, ki so negativno govorili o 1 % odstotku najbogatejših, sodijo med 5 % najbogatejših v svoji državi: Michael Moore, Naomi Klein in Thomas Piketty, vsi so zaslužili denar na globalnem trgu, kateremu nasprotujejo s prodajo svojih umetniških izdelkov in predavanji. Nobenega levičarja, ki dobro zasluži na prostem globalnem trgu in govori o 99 % najrevnejših, ne štejemo med 1 % najbogatejših, to je politično korektno. Enako velja za Slovenijo, Slavoja Žižka; Jožeta P. Damjana in Ivan Svetlika ne smemo šteti med peščico najbogatejših v Sloveniji, ker gre za levičarje, ki govorijo o dohodkovni enakosti in zagovarjajo prerazdeljevanje.
 
Kdor pridiga proti 1 % najbogatejših, sam vanj spada.

Kdo bo naslednji Michael Moore, Naomi Klein, Bernie Sanders in Thomas Piketty? Ker gre za levičarje, predlagamo več politične korektnosti, torej bogato žensko ali bogatega temnopoltega. 

Ni komentarjev:

Objavite komentar